Pages

Wednesday, March 18, 2009

Jango Comix #19 ( for VICE )

New personal Comix series for VICE MAGAZINE. The Belgian edition that is. Every wednesday on their website. Enjoy.
*Dutch Version

4 comments:

 1. Alweer wat mooie woordjes van uw huisrecensent; Heel mooie afwisseling van die kleine en grote vakjes. Hilarisch verhaaltje, alleen is het niet duidelijk voor welke job hij solliciteert; voor die pamperfabriek wat wel geestig zou zijn of denk ik nu te ver en is mijn vraag totaal van de pot gerukt en onbelangrijk? mooi werk!

  ReplyDelete
 2. klopt volledig, het verhaal houdt geen steek :) en ik ben er zelf ook ni tevreden over zenne. de kader-afwisseling vindek zelf heel fun om te doen. altijd al fan geweest van mini comix. het einde is, tja, gevolg van de spontaneous comic flow :) en ni op voorhand een vaste structuur hebben...maar tijdsnood en moe en zo :p. ik weet het, it's a poor excuse. ik had een einde zenne, maar gaandeweg had ik vakjes te kort en klopte het toch ook niet meer echt...dan kreeg ik het pamper-idee als bedrijf waarvoor hij zou solliciteren, maar dat was misschien weer wat teveel verhaal ineens. I'll see if I can work it out in a better way. shanks, huisrecensent !

  ReplyDelete
 3. hahah, ik heb het ook moeilijk met het woord adrel.. adrenaline. goe gevonde dimi! Zalig da ge altijd zo van die mopkes erin steekt.
  Die smalle balkes werken perfect! Als lezer ben je dan beter mee in die prangende situatie van het personage. Goe bezig!

  ReplyDelete
 4. merci Kevin euh Kenneth ! :) Die smalle balkskes vind ik zelf echt tof. Om te maken en als resultaat vind ik het wel goe werken. Nog is merci.

  ReplyDelete