Pages

Wednesday, April 8, 2009

Jango Comix #22 ( for VICE )

New personal Comix series for VICE MAGAZINE. The Belgian edition that is. Every wednesday on their website. Enjoy.
*Dutch Version

PS: Soon this will appear as a short film on youtube.

8 comments:

 1. Dutch Version :D

  Niet uw beste, maar wel weeral ne fijne om te lezen. Ik weet niet of het laatste prentje logisch is, zouden ze niet eerder schaken? Maar ik vind het wel fijn zo, gamen :)

  btw: heb dus wéér geld opgedaan in die gamebuster. Ik mag er echt niet teveel komen :D
  Mijn broer was mij ferm aan het pushen om ne xbox (oude) te kopen...daar heb ik ni op toegezegd, al was he moeilijk (€ 40, all incl.!)

  ReplyDelete
 2. hehe, merci. sorry, weinig inspiratie :). de opmerking van dat schaken is zeer terecht, ik wilde het schaakbord kapot doen vliegen eigenlijk, een barst zou misschien nog handig zijn.

  haha, you consumer whore ! amai, maar 40...da laat ge toch ni liggen jong :p, muhahahah

  ReplyDelete
 3. Wat Mathias zegt; laat ze schaken op het einde. Ik heb de pagina 3 keer moeten lezen voor ik em door had. Ik denk dat het verhaaltje iets meer pagina's nodig heeft. Je had het verhaal ook nog langer kunnen maken. De kloon blijkt een beter schaker te zijn tot groot ongenoegen van je hoofdpersonage en... etc. etc.

  Nog effe iets technisch; je zwartwerk ziet er wat korrelig uit.. voor je je scan (1200 dpi zoals je zei) verkleint om in te kleuren (300 dpi) zet je alles best in grijswaarden (en dan pas verkleinen). Anders krijg je een bitmap van 300 dpi en ziet het er dus korrelig uit.

  ReplyDelete
 4. Maarten, once again, you got it right ! Er zit idd meer in, maar kweet ni of ik er meer tijd aan ga besteden om het langer te maken. Ik ga het schaken op het einde wel verbeteren.
  Met dat zwart heb ik problemen, zoals ik al zei, maar ik probeer het bij de volgende goed te hebben. thx ! useful feedback, hooray

  ReplyDelete
 5. kga uw gelul toch serieus nemen :p, aye !

  ReplyDelete
 6. aha, plannen voor een kortfilm? animatie?

  ReplyDelete
 7. zeker zeker, meerdere. Dit is alvast gefilmd en gemonteerd. visueel vrij cool wel :). Mijn schoon-neef moest een filmke maken voor school. Idee en acteren zijn mijn aandeel. soon on this blog..

  ReplyDelete