Pages

Wednesday, May 6, 2009

Jango Comix #26 ( for VICE )

New personal Comix series for VICE MAGAZINE. The Belgian edition that is. Every wednesday on their website. Enjoy.

*Dutch Version

9 comments:

 1. ik lag al strijk toen ik het in uw schetsboek zag. nu het in kleur is, ist nog BETER !
  eter,
  eter,
  eter,
  eter....

  ReplyDelete
 2. blij da mn stripkes nog geleze worde.thx, y'all ! Heb iets te lang zitte foefele met de kleure wel, tkan altij beter.

  @P: haha ! duurde 3 herleesbeurten eer ik het doorhad, I'm such a retard :)

  ReplyDelete
 3. en jep, ik zal zeker bij het andrew bird-concert zijn vanavond. nu maar hopen dat ze niet te laat beginnen want mijn laatste trein naar huis gaat al om half een..!

  ReplyDelete
 4. jep, andrew bird was fantastisch! ik zat helemaal vanvoor en heb dus een paar mooie foto's kunnen maken... toen we na twee nummers moesten stoppen met fotograferen (wtf het normale beleid is minstens drie) benk maar gaan schetsen...

  en inderdaad, de trein bleek onbestaande, ons plan was eerst ook in brussel te blijven tot vijf uur en dan naar huis, maar we zijn slim genoeg geweest om terug naar de zaal te gaan om te zien of er nog iemand was: uiteindelijk hebben we ongeveer drie kwartier met de band staan zeveren (kheb ze leren vloeken int vlaams) en we hebben andrew de imitosis-strip en n dr. stringz tshirt datk eens gemaakt had kunnen geven :P vond em fantastisch, tis inderdaad een heel vriendelijke mens..

  uiteindelijk hebk ook n vriend kunnen bereiken die ons naar huis heeft gereden :P beste verjaardagsfeesje ooit!

  ReplyDelete
 5. Ik had Peters opmerking DIRECT door :)

  ReplyDelete
 6. haha, citeer ik uw eigen mopjes en valt uwe frank nog ni. retard! (retard = ook en retard, en ge had het door met vertraging, dus dat werkt dan weer dubbel) (ik ben dus écht niet grappig he) (koek zeg)

  ps: zonder me te willen moeien: hoera voor Andrew Bird

  ReplyDelete