Pages

Sunday, April 25, 2010

SOPHA Poster-sighting April 2010

seeing my poster ( see previous post ) all over town (Antwerp) was weird. As if someone else made it. But somehow cool too. Here's a little collection.

8 comments:

 1. Dat moet idd wat vies doen je werk overal tegen te komen, maar wat oogt hij mooi! Hij springt er zo uit met al zijn kleurenpracht! Geniet er maar met volle teugen van en wees er maar fier op!

  ReplyDelete
 2. woah, supermerci ! het was leuk, maar ik mik op meer, beter en meer gericht. wanneer ik echt een stripboek uitheb of expo ga ik pas fier zijn :)

  ReplyDelete
 3. Herken ik volledig. Blijf er maar uithalen wat er in je opborrelt, want het wordt gesmaakt. Wow, een expo, dat moet pas knikkende knieën bezorgen!(maar dan wel samen met uw vriendin, want zij kan er ook wat van! Of je affiches op heeele grote canvasdoeken laten printen en dat voor gebouwen hangen die ze aan het restaureren zijn! (Ik voel me al opslag gelukkig worden, want dat gevoel wekken die posters wel op!)

  ReplyDelete
 4. merci ! superplezant om te horen. duo expo zou idd geweldig zijn, she's preeettty good indeed :). Anneke doet volgend jaar al sowieso een expo in hoboken met vermoedelijk nog een paar andere local talents, omdat ze voor cultureel centrum NOVA illustraties gaat maken. en ik een mini-expo'ke in de bibliotheek van merksem. ze hebben dat gevraagd, vandaar. ik ben vrij actief bezig met het idee van een expo, ik droom er al hardop van. happy stuff coming up for sure ! en nog is merci voor de support en ideeën. grote canvasdoeken, wild !

  ReplyDelete
 5. That is so cool. It's everywhere!

  ReplyDelete
 6. yeah, it's so weird ! I love the one next to the garbage bags :D. Thx Lukey !

  ReplyDelete
 7. thx P, you know that's totally mutual !

  ReplyDelete