Pages

Tuesday, September 16, 2008

Jangojim Station - Factory

5 comments:

 1. man, dat is echt een zalig stripje!

  ReplyDelete
 2. merci !! goh, op stripkes als deze hier staat geen limiet :). Ik denk dak genoeg voer heb om hier een lange serie van te maken. Het is misschien een idee...

  wanneer ist nog is studio vitalski ? er moet er dringend nog eens ene komen :)

  tamusement, Vital !

  ReplyDelete
 3. ooit maak ik de film "Being Dimitri Sakelaropolus". dàt wordt een audiovisueel/humoristisch/culinair/erotisch festijn!

  ReplyDelete
 4. P, you always know how to make my day ! :p ik hoop wel dat dat culinair-en erotisch gedeelte niet in verband wordt gebracht met rotte champignonsaus :D. mag ik dan zo'n cameo in de film hebben dat leuk staat bij de trivia op imdb ? Ik vind trouwens ook wel dat er keihard ne Peter De Voecht-film moet komen. spirituele poëtische kung fu schrijver in New York - action adventure space movie met oa muziek van radiohead en amon tobin en veel borsten.
  ik heb wel veel goesting om die te draaien al :) you rock dude

  ReplyDelete
 5. das graaf :).rotte champignonsaus valt wel mee zene, ge moet ze gewoon goe uitsmeren en zien dat ge geen blik op nen donderdag opent. maar tis goe, ge moogt ook iets anders nemen. ketchup met bananensmaak of zo. of bavianensap. of een bouillon van bronstige lamantijn. enfin, endless choices!

  da zijn al twee nieuwe projecten: de DS-film en de PDV-film! in theaters soon! bring your barfing bags...

  rock on!

  ReplyDelete